Din Lokala PartnerDin Lokala Partner
Din Lokala Partner
Tillsammans Skapar Vi Trygghet
Skansk Larmtjanst skOLDSkansk Larmtjanst skOLD
Skansk Larmtjanst skOLD
  •  Trappor ljus miljo m IQ8 Brandlarm
  • Brand Konfernsentre m larmknapp1
  • RCO Porttelefon
  • slide1
  • slide3

VÄLKOMMEN TILL

SKÅNSK LARMTJÄNST

Företaget med fokus på säkerhet!

Skånsk Larmtjänst är företaget med fokus på säkerhet! Man har spetskompetens på komplexa säkerhetsanläggningar inklusive service, jour och trygghet. Företaget arbetar mot såväl industri som handel, kommuner och fastighetsägare. Skånsk Larmtjänst kombinerar lång erfarenhet med ungt nytänkande och engagemang från de anställda. 

​​​​​​​Detta gör att man kan erbjuda sina kunder den bästa och mest kostnads-effektiva säkerhetsinstallationen! Företaget erbjuder installation och service på inbrottslarm och brandlarm, passage-system och videoövervakning – och är självklart en certifierad anläggarfirma.


SENASTE NYTT

viktig information!


Cybersäkerhet


Skånsk Larmtjänst certifierar sig på cybersäkerhet!

Omvärlden förändras löpande. Bank & Post Rån är en svunnen tid. Rånare gömmer sig sällan bakom en mask, de gömmer sig bakom en dator o skärm. 

Kommer förstärka både våra egna och kunders rutiner för cybersäkerhet. Den tekniska kompetensen har vi och ibland även våra kunder redan. 
Men det är lätt att bli hemma blind och glömma bort  sitt skydd mot dataintrång. 
 
Då blir certifierade rutiner viktigt.
 
SBA. Systematiskt Brandskydds Arbete är alla skyldiga enligt Svensk Lag att jobba årligen med. Detta hjälper vi många företag årligen med redan. 
 
Certifiering av cybersäkerhet blir en liknade tjänst.