Nyheter

Ny MEDARBETARE SÖKES

2021-07-20

Vårt systerföretag Tryde Fastigheter AB söker för omgående anställning en snickare alternativt elektriker med kunskap i fastighetsskötsel.
Du skall i den bästa av världar vara en ”allkonstnär” i alla hantverk som ingår i att ta hand om och utveckla de olika berörda fastigheterna.

I Tjänsten ingår skötseln av ett flertal fastigheter belägna i Tomelilla och i Hässleholms trakten. Det handlar om daglig skötsel men även renoveringar, byte av kök exempelvis samt nybyggnationer. Tjänsten innefattar också att supportera systerföretaget Skånsk Larmtjänst med exempelvis kabeldragning och montering vid behov.

Du kommer att arbeta självständigt på fastigheterna därför är det viktigt att du är självgående och lösningsorienterad samt har förmågan att planera din arbetsdag. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och trivs i en roll med mycket eget ansvar.
Men den absolut viktigaste egenskapen är att du är glad och positiv och har viljan att lära dig nya saker.

​​​​​​​Körkort för personbil krävs.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start omgående. 
 
Om du tycker att tjänsten låter intressant och skulle passa dig, skicka in en intresseanmälan och ditt CV till info@skansklarmtjanst.se